Volle kracht vooruit!

Time flies when you’re having fun!

Wauw! Wat zijn er veel bijzondere, mooie, leuke horecabedrijven.
En zonder uitzondering is er bij allen die mij ondertussen gevonden hebben en ingeschakeld hebben veel werk aan de winkel, heerlijk!
Ondertussen dendert Cinterim voort, op weg naar haar eerste verjaardag, straks in augustus.
En zoals dat dan gaat ben ik meer betrokken bij en drukker met mijn hardwerkende opdrachtgevers en hun teams, dan met mijn eigen bedrijf.

Maar het is lente: tijd voor een frisse, nieuwe start.

Want o wat is dat lastig, je oog op de toekomst houden als je je net hebt vastgebeten in die uitdagende nieuwe klus. Ook blijven denken aan wat daarna zal moeten komen, tijd maken voor jezelf, je eigen onderneming, je eigen netwerk (je eigen website 🙂 en o ja, ook nog voor vrienden en familie. Lastig, lastig: Voor je het weet zit je 8 dagen per week in je laptop, PC, smartphone. Druk met een opdracht, middenin je bedrijfsadministratie of alle leuke ideeën die opborrelen. Hoewel het vast nog even zal duren voor ik daar een goede balans in heb gevonden, geniet ik met volle teugen van de keuze voor zelfstandig ondernemerschap;  de leuke ondernemingen, de teams, bijzondere karakters de ik tegen kom, de uitdagingen die zij mij geven en de uitdagingen die ik op mijn beurt met hen aan ga.
Cinterim! Op volle kracht vooruit!

bloesem

Groei, kom tot bloei
Ontwaak, slaak
een diepe zucht
Verandering
hangt in de lucht.